08 - Jan - 2020

Hoe voeg ik een contactformulier toe?

In dit artikel leg ik je uit hoe je een contactformulier kunt toevoegen!

Allereerst ga je naar het element toevoegen scherm dit doe je door op het oranje plusje te klikken.

Er zal een scherm openklappen aan de linkerkant. Kies hier voor contactformulier. Je zult het volgende scherm moeten zien:

We gaan nu een formulierveld toevoegen. Dit doe je door op het blauwe plusje te drukken. Er zal zich een ander scherm openen. Hier vul je de naam van het veld in en vervolgens wat voor type veld het moet zijn. Let op: Wanneer dit type radiobuttons is moet je de opties onderaan invullen door een waarde op te geven en op enter te drukken. Vervolgens vul je kiezen of de gebruiker verplicht is om dit veld in te vullen.

Als je dit veld volledig hebt ingevuld druk je op pas toe. Als je meerdere velden wil toevoegen herhaal je dit proces door weer op het blauwe plusje te drukken. Als je een veld wilt bewerken kun je deze aanklikken. Je kunt de volgorde van de velden ook aanpassen door aan de linkerkant een veld vast te houden en deze te slepen naar boven of naar beneden. Daarna vul je een email in waar het contactbericht naar toe moet gaan wanneer de gebruiker deze heeft ingevuld.

Druk vervolgens op opslaan en het contactformulier zal verschijnen op je post.

Harmen Fuite is Plate service medewerker bij X11

Ook interessant

Als je een gebruiker wilt verwijderen klik je op ‘gebruikers’ in het dashboard en vink de gebruiker aan die je wilt verwijderen als beheerder. Daarna klik je op ‘rij acties’ en dan op ‘verwijder gebruikers’.

Lees verder

WACHTWOORD KWIJT

Harmen Fuite

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je deze aanvragen door op het inlogscherm te klikken op wachtwoord vergeten. Je kunt hier dan je mailadres ingegeven waarmee je een account hebt en dan krijg je direct een mail met een herstelwachtwoord in de mail.

Lees verder

NOG GEEN ACCOUNT

Harmen Fuite

Als je nog geen account hebt gekregen kun je deze aanvragen bij de beheerder van de site van je school of bij NUOVO Scholengroep.

Lees verder

BESTAAND ACCOUNT

Harmen Fuite

Heb je al een beheerdersaccount gekregen? Dan kun je inloggen door je mailadres en je wachtwoord in te vullen en op inloggen te klikken. Je komt dan direct op het dashboard van die site terecht.

Lees verder