Hoe voeg ik een nieuws bericht toe?

Hoe voeg ik een nieuws artikel toe? In dit artikel leg ik het je uit!

Om een nieuws artikel aan te maken maakt het niet uit op welke pagina je zit. In de linker zijbalk zie je een plusje. Wanneer je hier op klikt zul je meerdere keuzes krijgen. Kies hiervoor niuews artikel toevoegen.

Wanneer je hier op geklikt hebt zal er een scherm openklappen met daarin de velden die ingevuld moeten worden om een nieuws artikel aan te kunnen maken. Als je een auteur wilt toevoegen klik je op het blauwe plusje. Er zal zich een nieuw scherm openklappen. Vul hier in ieder geval de volgende velden in:

  • Titel
  • Naam Auteur
  • Functie Auteur
  • Email Auteur


Zoals gezegd moet je een auteur ook een functie meegeven. Dit doe je op dezelfde manier. Je klikt op het oranje plusje en vervolgens zal zich nog een scherm openklappen. Hierin vul je in iedergeval de volgende velden in:

  • Functie
  • Titel

De slug mag leeg blijven. Deze wordt automatisch gegeneerd!

Wanneer je de functie hebt ingevuld klik je rechtsbovenaan dit scherm op Pas toe. Hetzelfde geldt voor het scherm van auteur toevoegen. Ook hier klik je op Pas toe. Wanneer je ook de velden van het nieuws artikel aanmaken hebt ingevuld kun je onderaan op de knop opslaan klikken.

Vervolgens zal het nieuwsbericht aangemaakt worden en kun je elementen / teksten toevoegen.

Harmen Fuite is Plate service medewerker bij X11

Ook interessant

Als je een gebruiker wilt verwijderen klik je op ‘gebruikers’ in het dashboard en vink de gebruiker aan die je wilt verwijderen als beheerder. Daarna klik je op ‘rij acties’ en dan op ‘verwijder gebruikers’.

Lees verder

WACHTWOORD KWIJT

Harmen Fuite

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je deze aanvragen door op het inlogscherm te klikken op wachtwoord vergeten. Je kunt hier dan je mailadres ingegeven waarmee je een account hebt en dan krijg je direct een mail met een herstelwachtwoord in de mail.

Lees verder

NOG GEEN ACCOUNT

Harmen Fuite

Als je nog geen account hebt gekregen kun je deze aanvragen bij de beheerder van de site van je school of bij NUOVO Scholengroep.

Lees verder

BESTAAND ACCOUNT

Harmen Fuite

Heb je al een beheerdersaccount gekregen? Dan kun je inloggen door je mailadres en je wachtwoord in te vullen en op inloggen te klikken. Je komt dan direct op het dashboard van die site terecht.

Lees verder