06 - Jan - 2020

Hoe voeg ik een nieuwsbericht toe?

Hoe voeg je een nieuwsbericht toe? In dit artikel leg ik het je uit!

Zodra je de website visueel voor je hebt, dus niet je dashboard, kun je nieuws toevoegen. Als je nog op het dashboard zit klik je links op ‘bewerk site’. Je klikt nu in de linkerbalk op het grijze plusje en klik je op ‘nieuwsartikel toevoegen’

Daarna vul je de velden in zoals een titel en beschrijving. Hier kun je ook een afbeelding toevoegen die wordt gebruikt als foto boven het nieuws. Als je klaar bent klik je op ‘opslaan’. Zodra je op opslaan klikt is het nieuwsbericht aangemaakt en wordt het op de juiste plekken op de site aangemaakt. Nu kun je direct het nieuwsbericht vullen door tekst, afbeeldingen of andere typen inhoud.

Bij het toevoegen van een nieuwsbericht kun je spelen met rijen en kolommen en deze kolommen vullen met inhoud. Hoe dit werkt kun je het beste zien in deze video: ​ https://vimeo.com/309945566

Harmen Fuite is Plate service medewerker bij X11

Ook interessant

Als je een gebruiker wilt verwijderen klik je op ‘gebruikers’ in het dashboard en vink de gebruiker aan die je wilt verwijderen als beheerder. Daarna klik je op ‘rij acties’ en dan op ‘verwijder gebruikers’.

Lees verder

WACHTWOORD KWIJT

Harmen Fuite

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je deze aanvragen door op het inlogscherm te klikken op wachtwoord vergeten. Je kunt hier dan je mailadres ingegeven waarmee je een account hebt en dan krijg je direct een mail met een herstelwachtwoord in de mail.

Lees verder

NOG GEEN ACCOUNT

Harmen Fuite

Als je nog geen account hebt gekregen kun je deze aanvragen bij de beheerder van de site van je school of bij NUOVO Scholengroep.

Lees verder

BESTAAND ACCOUNT

Harmen Fuite

Heb je al een beheerdersaccount gekregen? Dan kun je inloggen door je mailadres en je wachtwoord in te vullen en op inloggen te klikken. Je komt dan direct op het dashboard van die site terecht.

Lees verder